Прикордонники разом зі співробітниками СБУ затримали у пункті пропуску "Рава - Руська" громадянина України, який намагався незаконно провезти через кордон партію бурштину. Про це повідомляє Держприкордонслужба.

Чоловік прибув на пункт пропуску автомобілем "Volkswagen". Про перевезення товарів чи заборонених предметів нічого не cказав. Проте, спільна прикордонно-митна оглядова група під час перевірки автомобіля виявила понад п'ять кілограмів бурштину, приховані у паливному баку.

На порушника склали адмінпротокол. Каміння вилучили та передали на експертизу.

Читайте також: На Закарпатті на кордоні затримали крупну партію бурштину (фото)

Загалом, протягом цього року, персонал Львівського прикордонного загону запобігли двадцяти двом спробам вивезення бурштину загальною вагою близько 200 кілограмів на суму майже п'ять мільйонів гривень.

Найбільші партії "сонячного каміння" були виявлені в пункті пропуску "Рава-Руська" та аеропорту "Львів".

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще