Бойовики поновили обстріли Станиці Луганської. Про це повідомляє Луганська військова-цивільна адміністрація.

"Учора (25.08) з 20:45 до 23:55 бойовики гатили з 82-мм мінометів, автоматичних і протитанкових гранатометів та зі стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні.

В результаті обстрілів на вул. Первомайській був перебитий газопровід низького тиску, але до ранку його вдалося відремонтувати.

Унаслідок прямого влучення в приватний будинок на вул. Совєтській, було пошкоджено дах. Також перебиті лінії електропередач.

Планується, що протягом дня населений пункт буде зі світлом.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Читайте також: В районі Маріуполя знов стріляли ворожі міномети

"Бойовики з боку пам'ятника князю Ігорю (територія, підконтрольна "ЛНР"), вчора влаштували собі вихідний, не обстрілюючи населений пункт. Напевно, "відходили" від святкувань Дня незалежності України. Але сьогодні вночі знову почали виконувати норму "країни-агресора" по нищенню інфраструктури та населення Луганської області", – відзначив керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука.

За інформацією адміністрації, в результаті обстрілів постраждалих немає.

Нагадаємо, упродовж вчорашньої доби, 25 серпня, російсько-терористичні війська 92 рази порушили режим припинення вогню. 9 разів найманці застосовували артилерію, 37 – міномети, 19 - гранатомети.