Встановлено особу чоловіка, який стріляв по автомобілю першого заступника Міністра науки і освіти України Інни Совсун, повідомляє начальник ГУМВС України Києва Олександр Терещук.

"Затримано громадянина, який вчинив постріл, встановлено його особу. Куля потрапила в корпус автомобіля.На даний момент, на місці події біля будівлі Міносвіти працює слідчо-оперативна група ", - йдеться у повідомленні.

Подія сталася на проспекті Перемоги у Шевченківському районі Києва. В результаті події пошкоджено автомобіль заступника Міністра освіти і науки України. Крім цього, відділ зв'язків з громадськістю ГУМВС України в м.Києві зазначає, що за попередньою інформацією стріляли з карабіна "Таурус".

Читайте також: Порошенко поговорив з Президентом Німеччини про освіту

У квартирі злочинця правоохоронці вилучили зброю і боєприпаси.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

В результаті інциденту ніхто не постраждав.

Нагадаємо, подія відбулася 25 серпня, на проспекті Перемоги у Шевченківському районі Києва.