Вже майже рік 92-а окрема механізована бригада Збройних сил обороняє українські рубежі у Луганській області. Без ротацій та відпочинку. Хлопці відповідальні за 60 кілометрів фронту, й запевняють, що готові у будь-який момент прийняти бій - повідомляє "Громадське".

Востаннє, коли голосно говорили про військовослужбовців саме цієї бригади – 16 травня. Саме тоді вони взяли у полон двох росіян – Алєксандра Алєксандрова та Євгєнія Єрофєєва, військовослужбовців ГРУ Генштабу Збройних Сил Російської Федерації. І дотепер вони пам'ятають до дрібниць той бій. Як загинув їхній товариш, молодший сержант Пугачов, але встиг попередити своїх. Як відстрілювались інші спецназівці, коли було поранено старшого розвідника з позивним "Ольха".

Читайте також: Терористи атакували Піски з гранатометів і мінометів

Найбільше українських військових вразило те, наскільки близько підійшли росіяни, та наскільки сміливо та нахабно себе поводили. Нині, кажуть, готові до такої зустрічі ще раз, бо помічають, що кадрових російських військових з того боку лінії розмежування стає дедалі більше.

Водночас, через такий тривалий час без ротацій, підкреслюють, втомлюються. Хоча наголошують – готові у будь-який момент прийняти бій.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще