Відкриття фестивалю і перший день конкурсної програми пройшли у концертному залі Виноградівського коледжу МДУ 25 серпня. В цей день між собою змагалися вокалісти.

Свої співочі здібності демонстрували конкурсанти від 12 до 15 років та зовсім юні учасники − від 5 до 9 років. 26 серпня розпочнеться конкурсна програма з хореографії.

Позмагатися у вокальній та хореографічній майстерності цьогоріч приїхало 340 учасників з різних країн та куточків України. Вперше дуже багато учасників із Закарпаття.

Читайте також: Київський барабанщик став переможцем престижного міжнародного конкурсу (відео)

Нагадаємо, міжнародний фестиваль-конкурс пісні і танцю імені Андрія Гріги проходитиме у Виноградові Закарпатської області з 25 до 28 серпня. 25-27 серпня триватиме конкурсна програма, яка відбуватиметься у концертному залі Виноградівського коледжу МДУ. Церемонія нагородження та гала-концерт пройдуть у парку Перені 28 серпня. Переможцям Гран-прі вручать статуетку у вигляді винограду, яку виготовили для фестивалю цього року.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще