Активіст із Запоріжжя Роман Кирченко вирішив провести соціальний експеримент "Людина за бортом"

Як повідомляє УНН, для цього він оселився на острові Дніпра, живе в наметі на невеликому острові поряд з недобудованим мостом Преображенського.

Таким чином він привертає увагу до важкохворих.

Активіст розповів про свої плани. Він чотири дні проведе в повсякденній роботі, для цього він взяв із собою телефон з інтернетом, щоб працювати.

Кирченко взяв із собою цибулю, печиво, цукерки і шість літрів води. Він думає, що небайдужі допоможуть йому з їжею, коли вона закінчиться.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Читайте також: У Німеччині студентка живе в поїздах

Натхнення для таких дій він черпає з пісні Володимира Висоцького.

"Цю ідею підказав Володимир Висоцький у своїй пісні "Людина за бортом". Я сподіваюся, що слова пісні стануть реальністю і дійсно людині, що опинилася за бортом судна, допоможуть і направлять всі кораблі, бо на суші часом важко достукатися до когось. Хочу, щоб люди звернули увагу на те, що хворіють не тільки діти, а й дорослі", - розповів він.

Нагадаємо, що в Німеччині студентка проживає в поїздах.