У ніч з 25 на 26 серпня в Києві на вулиці Уборевича, 9, вбили 22-річну дівчину. Під час затримання вбивці постраждав працівник державної служби охорони. Зараз він перебуває в реанімації у вкрай тяжкому стані. Отримав декілька ударів ножем в селезінку та легені.

"Наш працівник відпочивав із друзями в компанії. Почув жіночий крик. Коли вискочив на вулицю, побачив як чоловік б'є жінку ножем. Підбіг до нього і спробував затримати", - розповів на брифінгу начальник Головного управління МВС у Києві Олександр Терещук.

Жінка померла на місці від численних ножових поранень.

"Відомо, що причиною конфлікту стала спроба дівчини піти від свого співмешканця. Він був у стані алкогольного сп'яніння, розлютився та почав бити її ножем прямо на вулиці", - уточнив генерал.

Як повідомили в міліції, вбивця завдав дівчині близько восьми поранень кухонним ножем. Злочинця затримали.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"12 лютого цього року вбивця вже був судимий за аналогічний злочин. Наніс тяжкі тілесні ушкодження. Але суд йому призначив п'ять років тюрми з відтермінуванням на три роки. Ось зараз він знову вбив одну людину, а проти іншої скоїв замах на вбивство", - уточнив головний міліціонер Києва.

Читайте також: На столичній Русанівці побили та зарізали 27-річного патріота (відео)

Нагадуємо, у одному з сіл Хмельницької області 32-річний чоловік убив 60-річного убивцю своєї матері. Як повідомляє прес-служба УМВС області, історія бере свій початок ще з початку 90-х років. У 1994 році, коли хлопцеві було всього 11, чоловік убив його матір, з якою проживав, за що сів на 8 років. З тих пір молодик виношував ідею помсти.