В Святошинському районі Києва на проспекті Перемоги, 95 з'явився гігантський мурал від португальського художника Pantоnio, помилуватися яким можна навіть серед ночі.

Про це у Facebook повідомив голова Святошинського району Ілля Сагайдак.

"Dynamic Urban Culture Kyiv вітає вас зі святом та запрошує на власні очі побачити наш подарунок рідному місту - мурал заввишки з 16-поверхівку!", - написав чиновник.

Він подякував португальцю та куратору проекту Олегу Соснову, а також покликав всіх бажаючих насолодитись новим гарним та яскравим зображенням у Києві.

Читайте також: Ейнштейн з трубкою: нова арт-стіна Київського політеху (фото)

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, що в центрі столиці створять цілий квартал стріт-арту. У рамках цього на одному з будинків біля метро Золоті Ворота з'явився портрет дівчини за мотивами творів Лесі Українки розміром в сім поверхів. Автором роботи став австралійський стріт-арт художник Гвідо Ван Хелтен.

У центрі Києва створено велике графіті в рамках соціального проекту благодійного фонду Sky Art Foundation. На стіні 4-поверхового будинку в реалістичній манері зображений хлопчик, який грає з паперовими літачками.