Представники "Правого сектору" та руху "Солідарність" встановили пам'ятну дошку на місці вбивства журналіста Олеся Бузини на вулиці Дегтярівській у Києві.

Як сказано на сторінці "Правого сектора" в Twitter, дошку встановили на місці, де "відбулися події, через які окупаційний режим тримає за гратами патріотів".

Ім'я Бузини ні в повідомленні, ні в написі на дошці не згадується.

"На цьому місці 16 квітня 2015 року відбулися трагічні події, які стали приводом для помилкових кримінальних звинувачень і репресій щодо українських націоналістів Андрія Медведька і Дениса Поліщука з боку політичного режиму внутрішньої окупації", - написано на дошці.

Читайте також: В Одесі пройшла акція на підтримку підозрюваних у вбивстві Бузини (фото)

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, Бузину розстріляли біля під'їзду його будинку на Дегтярівській вулиці 16 квітня. Він отримав чотири вогнепальні поранення, одне з яких - у голову.

У вбивстві підозрюють жителів Києва Андрія Медведька і Дениса Поліщука. Зараз вони перебувають за ґратами.

30 липня адвокат підозрюваних Андрій Федур заявив, що до вбивства Бузини причетні українські спецслужби.