Дружини українських бійців знялися для патріотичної мобілізаційної акції "Люблю, чекаю". Фотографії люблячих жінок розмістили на білбордах Тернопільщини.

В акції взяли участь 13 жінок.

Фотосесію почали з вагітних сестер-близнючок, одружених з братами-близнюками Ярославом і Володимиром Симчуками, що відправилися воювати на Донбас.

Тепер їх красунь-дружин, які чекають на своїх Героїв з війни, можна побачити на білбордах вулиць Тернополя.

Ініціатор військово-патріотичної акції "Люблю, чекаю" - волонтер, письменниця і етнограф Лілія Мусихина. Вона зазначила, що мета проекту - підтримка наших воїнів в зоні АТО. Бійцям важливо знати, що "кращі жінки чекають своїх кращих чоловіків".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Читайте також: Чарівна патріотка закохала у себе інтернет-спільноту (фото)

Також волонтер планує випустити серію перекидних календарів на 2016 рік з фотографіями дружин солдатів з Тернопільської області.

"Ми любимо. Ми чекаємо. Ми зробимо все, щоб бійці відчули нашу любов. За кошти, виручені від продажу календарів" Люблю, чекаю "ми одягнемо і нагодуємо наших героїв", - розповіла активістка.

Також відзначимо, що для розміщення фотографій на Тернопільщині надали 30 білбордів.