Сьогодні вийшла в світ перша книга оповідань українського кінорежисера Олега Сенцова.

Про це на своєму сайті повідомляє книжкова "Лавка Бабуин".

На сторінці говориться, що ці твори режисер написав ще задовго до арешту. У книгу Сенцова увійшли вісім оповідань про його життя і спогади з дитинства.

Олег Сенцов також працює над романом.

Відомо, що половина виручених коштів піде на оплату адвокатів Сенцова і допомогу його дітям. У нього двоє дітей, яких він виховує один. Донці 12 років, синові - дев'ять, і у хлопчика діагноз - аутизм.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Ініціаторами видання стали Анна Паленчук, яка створила Дні українського кіно в підтримку "кремлівського в'язня" в Грузії та Німеччини, а також український режисер Олесь Санін.

Вони повідомили, що поки книга російською мовою, а для перекладу українською необхідно узгодити всі питання з автором.

Читайте також: Сенцова засудили до 20 років в колонії суворого режиму (відео)

Нагадаємо, що вчора українського режисера Олега Сенцова та активіста Олександра Кольченка засудили до колонії суворого режиму.

Сенцова отримав 15 років за створення і управління терористичною організацією, а за учать у двох терактах - десять років.

Після оголошення вироку вони сміливо заспівали гімн України.