Менеджер департаменту соціальних медіа найбільшого світового оператора мережі China Telecom розсекретив деяку інформацію про новий iPhone 6S, повідомляє International Business Times.

За словами оператора компанії China Telecom, нові гаджети будуть мати функцію Fource Touch, що розпізнає силу натискання. .

Експерт підтвердив, що оперативна пам'ять пристрою буде збільшена вдвічі - до 2 гігабайт. Так само на iPhone 6S буде встановлена більш потужна камера з 12-мегапіксельним модулем. Покращиться і процесор пристрою Apple A9.

Дизайн iPhone 6S, як і очікувалося, не отримає суттєвих відмінностей від флагманів минулих років.

Інші технічні характеристики будуть оголошені в Купертіно у вересні під час офіційного анонсу.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Читайте також: Вперше у світі технологію 5G випробують в селі

Презентація iPhone 6S і iPhone 6S Plus запланована на 9 вересня. Згідно з даними China Telecom, в Китаї новий смартфон від Apple надійде у продаж з 18 по 25 вересня і, очевидно, це буде перша хвиля продажів.

Нагадаємо, що з жовтня компанія Apple почне масове виробництво нового iPad Pro. Діагональ дисплея знаходиться в межах між 12,3 і 12,9 дюймами. Пристрій має ідентифікатор "iPad 6,8". Розширення екрану передбачуваного iPad Pro становить 2732×2048 пікселів.

Також ми повідомляли, що китайський iphone xs і айфон 10s китай - це різні телефони.