Голова національної безпеки РФ Микола Патрушев висловив критику на адресу чиновників, які використовують такі міжнародні інтернет-сервіси, як Gmail, Yahoo i WhatsApp. Сам Патрушев розповів про своє невдоволення під час наради у Владивостоці.

"Співробітниками органів державної влади Хабаровського краю використовувалися можливості цілого ряду зарубіжних інформаційно-телекомунікаційних сервісів. У цих програмах виявлені іноземні розвідувальні коди", - зазначив Патрушев.

Після цієї заяви голова нацбезпеки розкритикував чиновників, які користуються цими додатками. За його словами, це є неприпустимим для державного працівника.

Читайте також: Суїциди і алкоголізм скоротять населення РФ до 2050 року в два рази - The Times

Згідно із новими законами, з 1 вересня 2015 року всі данні користувачів інтернет-сервісів будуть зберігатися лише на російських серверах. Світові соціальні мережі відмовились від виконання законів РФ, тому ймовірно що вони будуть заблоковані у Росії.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще