Литовський гурт Biplan записала чергову пісню і кліп "Мі Вічно юні".

Як повідомляє група на своїй сторінці в Facebook, режисером став Saulius Baradinskas. Вихід кліпу приурочили до Дня незалежності України.

"Нарешті ми можемо уявити всій Україні одну з улюблених наших пісень, записану українською мовою - "Ми вічно юні". Відеокліп на пісню знятий на казковій Куршській косі. Український текст для пісні написала наша добра подруга Мідна. Посил пісні залишився незмінним - це любов до життя і бажання вічно залишатися молодими", - написали вони.

Також хлопці опублікували привітання всім українцям.

Читайте також: Для нового кліпу Олег Скрипка надихнувся Відродженням (відео)

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Радує ще й те, що одночасно з цим ми можемо привітати Україну з Днем Незалежності. Що може бути важливіше незалежності? Бажаємо ніколи більше її не втрачати, цінувати її і сприяти їй. Від щирого серця зі святом вас, дорогі наші українські друзі! З Днем незалежності, Україно!" - пишуть вони.

Нагадаємо, що група заспівала українською з квітня 2013 року і створила вже дві україномовні пісні.