У Києві крадій намагався втекти від міліціонерів по підвісній стелі. Про це повідомляє столичне управління МВС.

Чоловік вирішив обікрасти магазин автозапчастин у Голосіївському районі столиці.

Переконавшись, що за ним ніхто не спостерігає, він заліз до приміщення на другому поверсі через пластикове вікно.

Витягнув всі гроші з каси, поклав чужий ноутбук у свій рюкзак і вже хотів тікати, але почув попередження правоохоронців: виходити з піднятими руками.

Крадій не хотів здаватися, тому виліз на шафу і, ламаючи підвісну стелю, намагався пролізти по ній. Але стеля, не витримавши ваги злодія, провалилася. Цей трюк він намагався повторити кілька разів, поки міліціонери його не затримали.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Читайте також: Київську викрадачку смартфонів спіймали "на гарячому"

У результаті невдалих падінь підозрюваному викликали швидку медичну допомогу. Але навіть у лікарні під охороною він вистрибнув із другого поверху. Його спіймали і відвезли в Голосіївське районне управління міліції. Затриманим виявився 23-річний уродженець Кіровоградської області, неодружений і несудимий. Чоловік у скоєному зізнався та пояснив, що довгий час не міг влаштуватися на роботу, тому й вирішив здобути гроші незаконним шляхом.

Крадію загрожує кримінальна відповідальність.