У Димитрові підлітки знайшли три гранати від підствольного гранатомета і намагалися їх підірвати. Про це повідомляє УМВС Донецької області.

Правоохоронці прибули на місце події вчасно: хлопчики віком 12-14 років якраз займалися одним з боєприпасів. Граната вже мала механічні пошкодження і могла вибухнути у будь-який момент. Міліціонери забрали у дітей небезпечну "іграшку".

Намагаючись з'ясувати, де знаходяться ще 2 вибухонебезпечні предмети, оперативники отримали опір. Діти не хотіли говорити, куди вони заховали решту гранат. Діалог тривав всю ніч. Разом з батьками підлітків, які допомагали міліції, в ході довгої бесіди правоохоронцям вдалося домогтися від хлопчиків правди.

Читайте також: У Києві діти знайшли артилерійський снаряд

Друга граната була виявлена в лісопосадці, неподалік від місця проживання одного з хлопців. Третю гранату, за словами одного з батьків, він сам забрав у сина і знищив шляхом підриву. Ця інформація перевіряється.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Вилучені гранати направили на експертизу. Міліція відкрила за цим фактом кримінальне провадження.

Нагадаємо, днями правоохоронці також затримали жителя Донеччини, який зберігав у будинку два гранатомети.