В Україні подорожчає оренда квартир через наплив студентів. Однак ближче до зими ціни мають знову впасти. Таку статистику спостерігають на сервісі оголошень OLX.

Так, основним фактором стрибка цін є приїзд студентів на навчання у великі міста. Оренда квартири коштує дорожче, ніж місце у гуртожитку, але багато хто економить, знімаючи невелике житло разом із друзями.

Найбільшою популярністю наразі користуються однокімнатні та двокімнатні квартири бюджетного класу. У столиці ціна на таке житло становила від 3 тисяч гривень. Відтепер вартість щомісячної плати коштуватиме від 3500 гривень.

Також аналітики зазначили, що особливих стрибків цін у Україні останнім часом не спостерігались. Дешево можна мешкати у Сумах, Миколаєві, Тернополі та Чернігові. Тут однокімнатну квартиру можна знайти від 1500 гривень.

Читайте також: Яценюк доручив проаналізувати високі ціни на пальне на АЗС

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Вартість житла в окупованих Донецьку та Луганську зараз становить від однієї тисячі гривень на місяць за однокімнатну квартиру.