У Києві завершився перший міжнародний шаховий турнір "Globus Open, Кубок Незалежності 2015", який проходив з 16 по 23 серпня 2015 року в Києві.

Про це повідомляє ФШУ.

В цілому в п'яти турнірах взяли участь 410 шахістів. З них три міжнародних гросмейстери, 13 міжнародних та п'ять національних майстрів, дев'ять майстрів ФІДЕ з України, Росії, Лівану. Учасники турнірів представляли майже всі області України.

Читайте також: Український гросмейстер виграв міжнародні змагання в Румунії

Відзначимо, що відкривав турнір директор департаменту молоді та спорту України Вадим Стеценко. Закривав турніри з класичних шахів голова Федерації шахів України Віктор Капустін.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Варто додати, що Капустін вручив шість комплектів медалей і кубків, відзначив 45 переможців серед дітей та 30 серед дорослих.