Вінничани налагодили бізнес с постачання м'яса до Росії, яка зараз окупувала півострів Крим та веде збройний наступ на Донбасі.

Після того, як портал "Знай" розкрив канал передачі контрабандного м'яса з Вінниці до Росії, українські ЗМІ почали полювання на контрабандистів, які допомагають агресору.

Так, в Мережі з'явилося відео, де у вагони поїзда, який курсує до Москви, вантажать тонни свинини та яловичини. Зафіксувати, як вінничани годують окупанта, вдалося Vlasno.info.

Працівники міліції включилися та перекрили нелегальний канал постачання харчів до Москви. Вони викрили півторатонну партію контрабанди на потязі №341-342 "Кишинів – Москва".

Видання стверджує, що про перевезення нелегального м'яса знають і начальник потягу, і провідники, і навіть чергові правоохоронці.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Читайте також: Вінницьке сало контрабандою вивозять до Москви (розслідування)

"На платформі працює команда, біля місця зупинки чотирьох вагонів заздалегідь вивантажують мішки з м'ясом, – повідомляє видання. – Коли всі пасажири входять до вагона, починають заносити до вагонів м'ясо. За вантажниками стежать декілька чоловік, що приставлені до конкретного вагону. А на платформі є люди, які спостерігають за всією операцією, серед них декілька нічим непримітних жінок".

Коли м'ясо потрапляє до Москви, ціна на нього виростає у декілька разів. Крім Вінниці подібні "передачі" завантажують у потяги на станціях Жмеринка та Козятин. Саме тому у Вінниці охоплені не всі вагони.