У Росії військові медики провели тренування з прийому масового потоку поранених.

Про це повідомляє міністерство оборони Росії.

Навчання проходять з 24 по 29 серпня на території шести суб'єктів РФ. У оборонному відомстві зазначають, що військові медики провели тренування з організації роботи військового госпіталю при масовому надходженні поранених і хворих.

Навчальну ситуацію змоделювали на базі військового госпіталю в Самарі.

"Військові медики організовано провели масовий прийом умовно поранених – на підставі аналізу імітаційних талонів провели медичне сортування і розподіл понад 50 умовно поранених, сформували списки тих, котрі потребують високотехнологічної медичної допомоги", - йдеться у повідомленні російського міноборони.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Читайте також: Російські війська навели переправи через Сіверський Донець - Турчинов

Також медики вчились готувати "пацієнтів" до евакуації повітряним транспортом. Окремо відпрацьовували питання з переключення потоку "поранених" в цивільні клініки і лікарні.

Нагадаємо, Росія підтримує бойовиків на Донбасі не тільки постачанням зброї, а й живою силою. Станом на 11 серпня, на Донбасі воювали 43 тисячі російських військових та бойовиків.