Губернатор штату Виргінія Террі Маколіфф сьогодні вже повідомляв, що чоловіком, який вбив двох журналістів каналу WDBJ7, є колишній працівник каналу - Вестер Лі Фленаган. Наразі поліцейські повідомили про самогубство чоловіка.

Після інциденту губернатор запевнив, що це не тероризм, а кримінальна справа. У зв'язку з цим навчальні заклади евакуювали, а телекомпанії підсилили безпеку.

Поліції вдалось встановити особу вбивці з відеозапису, який залишився на місці події. Вони одразу почали його переслідувати. Вестер Лі Фленаган заблокував свої сторінки у соціальних мережах після стрілянини.

Ролик, імовірно, знятий на телефон під час вбивства, був опублікований в інтернеті. За інформацією ЗМІ, зняти відео міг сам злочинець.

Читайте також: Російський військовий убив двох товаришів по службі і офіцера

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

24-річна репортер Елісон Паркер і 27-річний оператор Адам Ворд були зстрелені під час прямого ефіру. На відео були чутні постріли, після яких репортер і жінка, з якою вона розмовляла, побігли.