Британська топ-модель і актриса Кара Делевінь стала обличчям рекламної кампанії нової помади від Yves Saint Laurent Beauté.

Про це повідомляє The Daily Mail.

Незважаючи на те, що 23-річна Кара зараз зайнята просуванням нового фільму з її участю "Паперові міста", дівчина знайшла час для зйомок. Делевінь постає перед камерою повністю оголеною. При цьому на плечі накинутий класичний жакет чорного кольору, а губи покриті помадою Yves Saint Laurent соковитого відтінку.

Новий продукт з'явиться у Великобританії вже з 23 вересня. Помада позиціонується брендом як потужна заява, виражена в мінімалізмі, різкості і стилі, призначена для "зухвалих і вільних духом жінок".

Читайте також: Дівчина з Ужгорода уклала контракт з Chanel та підкорила світ своєю красою

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Незважаючи на юний вік, Кара голосно заявила про себе і змогла домогтися справжнього прориву в модній індустрії. Не так давно дівчина спільно з виконавцем Фарреллом Вільямсом представила рекламну кампанію Chanel. Через деякий час модель стала обличчям нової рекламної кампанії іспанського бренду Mango.