У Мережі з'явився трейлер документального фільму "Рейд". Він розповідає про безпрецедентний рейд українських десантників в тилу ворога під час наступу російської регулярної армії на Донбасі.

Про це повідомляє "Новое время".

Промо-ролик картини опублікували на каналі "Військового телебачення України".

"Росіяни відчували, що терористи програють і у ніч з 24 на 25 серпня 4000 військових регулярної армії Росії вторглися на нашу територію без оголошення війни... Трапилася Іловайська трагедія, але виникли ще більші загрози - захоплення Маріуполя і можливість атаки на Харків", - зазначається у трейлері.

Читайте також: Половина виручки від "Рассказов" Сенцова піде його дітям

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Стрічку створили за підтримки Міністерства оборони і Генерального штабу Збройних сил. Фільм розповість глядачам про те, як так трапилося, що наступ росіян захлинувся. Це змусило їх вже 5 вересня минулого року сісти за стіл переговорів.

Прем'єра картини запланована на вересень цього року.