Чергова, 37-а за рахунком, "гуманітарна колона МНС Росії" перетнула українсько-російський кордон. Про це повідомляє МНС Росії.

"Автоколона МНС Росії з гуманітарною допомогою для Донецької та Луганської областей перетнула українсько-російський кордон", - йдеться у повідомленні.

На шляху колона МНС Росії розділилася на дві приблизно рівні частини.

"Одна з них прибула в пункт пропуску "Донецьк", друга - в "Матвіїв-Курган", де в суворій відповідності з міжнародним законодавством завершені всі необхідні процедури оформлення вантажів. Автомобілі гуманітарної колони в установленому порядку пройшли митний і прикордонний огляди", - запевнили у російському МНС.

Зараз російська "гуманітарна колона" рухається в пункти вивантаження Донецької та Луганської областей.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Читайте також: Вантажівки "гумконвою" були наполовину порожні – прикордонники

"Тридцять сьома за рахунком колона, що складається з понад 100 автомобілів, доставить на Донбас понад 1100 тонн гуманітарних вантажів. В основному це продукти харчування - крупи, борошно, чай, консерви, а також навчальна література та меблі для дошкільних закладів Донбасу", - повідомили у відомстві.

Нагадаємо, раніше терористи відмовилися від гумконвою з України. Бойовики заявили, що не пропустять гуманітарні конвої на підконтрольну їм територію, оскільки не хочуть приймати українські "подачки".