У Херсонській області люди самостійно ремонтують дорогу в своєму населеному пункті. Пише УНН.

Близько 50-ти жителів сіл Козачі Табори і Кринки з самого ранку ремонтують дорогу, яка веде до їх сел. За словами місцевих жителів, дорогу розбили вантажівки.

Читайте також: Нову дорогу Львів-Івано-Франківськ побудують до кінця року

"Перед тим, як почати щось робити, ми звернулися до обласного Автодору для того, щоб вони нам надали пояснення, чи збираються вони в перспективі робити цю ділянку. Нам відповіли, що грошей немає і запропонували звернутися до сільського бюджету. У сільраді нам відповіли, що дана ділянка не в балансі сільради. Односельці цією дорогою користуються щодня, тому вирішили не чекати дій влади, а своїми силами зробити собі дорогу ", - розповів член організації "Козацька Варта".

Селяни обробляють ями, надають їм прямокутну форму, засипають щебенем, обробляють бітумом, а далі їх закочують п'ятисантиметровим шаром асфальту.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

На ремонт дороги жителі Козачих Лагерів і Кринки зібрали понад 80 тис. гривень. На ці гроші закупили матеріали і взяли в оренду машини.

Дозвіл на виконання робіт активісти отримали в Автодорі. Їм надали в оренду техніку і трьох фахівців, під керівництвом яких селяни і працюють.

Роботи триватимуть щонайменше три дні.