Норвезький фоторгаф Крістіан Ліндгрен продемонстрував тревел-знімки, зроблені під час подорожей у майже ста країнах світу. Про це пише Daily Mail.

Він покинув навчання в 18 років, щоб мати можливість подорожувати по світу. За дев'ять років йому вдалося відвідати 97 країн, в кожній з яких він робив дивовижні знімки.

"Подорожі у мене в крові. Мої батьки і бабуся з дідусем теж любили подорожувати в молодості, і в мене вдома завжди було безліч сувенірів з різних країн світу", - сказав фотограф.

Для того щоб мати можливість подорожувати по світу, Крістіан береться за будь-яку роботу – від викладання до роботи в сільськогосподарській сфері та в хостелах.

"Всі гроші, які я витрачаю на подорожі, я заробляю сам. Завдяки знайомствам з людьми з різних країн, у мене є можливість не витрачати гроші на оренду, я можу переночувати у будь-кого, щоб заощадити", - наголосив він.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Читайте також: Фотограф відобразив кошмарний світ своїх снів (фото)

Крістіан стверджує, що для того, щоб робити гарні знімки, фотографу не обов'язково купувати дорогу камеру.

"Я цікавлюся фотографією вже багато років. Щоб зробити хороший кадр, потрібно мати терпіння. Для того щоб зробити деякі фотознімки, мені доводилося чекати годинами правильного освітлення або "ловити" в кадрі тварин під вдалим кутом. Я вважаю, що фотографу зовсім необов'язково працювати з дорогою камерою, щоб зробити якісні знімки", - додав він.

Нагадаємо, нещодавно китайський фотограф Лу Ганг продемонстрував жахи Китаю, які не показують туристам.