24 серпня жителі с. Нижні Ремета Берегівського району повідомили про вирубку молодого лісу поблизу села. На місце пригоди виїхала міліція. Деякі селяни вирушили на розбори з рушницями.

Про це пише uzhgorod.net.ua.

Наступного дня місцеві жителі повідомили, що знову рубають ліс. Після цього працівники ЗМІ виїхали на місце події, щоби на власні очі це побачити.

Вдалося піймати "на гарячому" молодих хлопців, які перевантажували деревину із вантажівки "ЗіЛ" у автофургон "Renault" із угорськими номерами. На питання кому належить автомашина й куди прямуватиме, водій фури тільки розвів руками.

Читайте також: Семенченко виявив незаконну вирубку лісу в Житомирській області (фото)

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"У нас є на це дозвіл від Берегівського держлісгоспу. Є всі папери на розробку дерева. Директор Балог Аттіла, його фірма працює з лісом. Ми прості робочі. Нам показали дільницю, де треба працювати, платять за це гроші, тому нам все одно. Начальник відправлятиме вантажівку, щоправда куди збувають деревину – не знаємо", - повідомив робітник.