В Дніпровському суді столиці почали слухати справу щодо розстрілу екс-співробітників "Беркуту", який стався в ніч на 4 травня в Дніпровському районі.

Тоді під час стрілянини загинуло двоє працівників міліції, ще троє було поранено.

За повідомленням Міністра МВС Арсена Авакова, в Деснянському районі столиці невідомі пограбували АЗС, а під час переслідування відкрили вогонь по правоохоронцям. У цьому звинуватили вінничан - 19-річну Віту Заверуху, 17-річного Андрія Романюка, 20-річного Євгена Кошелюка, 17-річного Дмитра Ситнікова та киянина 17-річного Миколу Мнишенка.

Читайте також: Справу про Майдан проти Януковича припинено - адвокат

Ще одного підозрюваного, 25-річного Вадима Пінуса, бійця добровольчого батальону "Азов", вбили під час стрілянини. Родичі затриманих розповіли "Знай", що Віта в той час була вдома у Вінниці, а Микола Мнишенко також знаходився у родинній домівці (спав). Тому бути причетними до події вони не могли.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Справу слухає суддя Микола Чаус.

Підсудних звинувачують у бандитизмі, терористичному акті, посяганні на життя працівника правоохоронного органу, розбої, умисному вбивстві та незаконному поводженні зі зброєю.