Протягом минулої доби в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі загинули семеро українських військовослужбовців, а ще 13 отримали поранення.

Про це на брифінгу заявив представник Адміністрації Президента України з питань АТО Олександр Мотузяник.

При цьому він підкреслив, що ВСУ понесли значні втрати під Мар'їнкою та на маріупольському напрямку.

"За минулу добу в результаті бойових дій семеро українських військовослужбовців загинули, 13 були поранені", - зазначив він.

Читайте також: "ДНР" передала Україні 12 полонених, але один відмовився від обміну

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

За його інформацією, в результаті обстрілу з "Градів" загинули шестеро бійців - п'ятеро в Прохорівці і один - в Староігнатовці.

Мотузяник підкреслив, що в зоні АТО активізувалися бойові дії. Бойовики вперше за кілька днів застосували реактивну артилерію. Загострилася ситуація на Світлодарській дузі, під Горлівкою і на маріупольському напрямку.

Як повідомлялося раніше, в батальйоні "Донбас" заявили, що в середу, 26 серпня, під час збройного протистояння під Маріуполем в Донецькій області загинули п'ятеро військовослужбовців Збройних сил України.