Австрійська поліція виявила автомобіль, в якому знаходились тіла загиблих біженців, біля угорського кордону на землі Бургенланд. Правоохоронці повідомили, що у трейлері знаходились від 20 до 50 трупів.

Місцеві ЗМІ, із посиланням на Міністерство зовнішніх справ, стверджують, що переселенці швидше за все задихнулися у фургоні.

Голова МЗС країни Йоганна Мікле-Ляйтнер виступила із заявою про необхідність захищати переселенців, які приїжджають до ЄС. Вона також закликає боротися із людьми, які займаються незаконним переселенням.

Офіційні джерела Австрії поки не дають коментарі щодо причин загибелі біженців та винних у трагедії.

Читайте також: Чеський президент хоче створити європейську армію для боротьби з мігрантами

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, зараз до країн ЄС здійснюється масовий потік переселенців. Німеччина вже оголосила про прийом близько 800 тисяч біженців. У Македонії та Угорщині спостерігаються постійні сутички правоохоронців із біженцями біля кордонів. Переселенці намагаються дістатись країн шенгенської зони.