Українці здобули вісім нагород на чемпіонаті світу з таїландського боксу "Муей-Тай".

Про це повідомляє прес-служба Міністерства молоді та спорту.

Днями в Таїланді завершився чемпіонат світу з таїландського боксу "Муей-Тай". В ньому брала участь і збірна України.

Вже за традицією українські спортсмени вдало виступили на міжнародних змаганнях. Вони здобули одну золоту, три срібні та чотири бронзові нагороди.

З чотирьох фіналістів нагороду найвищої проби здобув Ігор Любченко у ваговій категорії 63,5 кг. У фінальному бою він переміг ізраїльського спортсмена Гуер Ітая. Решті українським спортсменам не вдалося перемогти тайських бійців у фінальних поєдинках.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Срібні нагороди чемпіонату додому привезли Марк Ролінський, Роман Вагілевич та Костянтин Трішин, бронзу - Олександр Мойса, Олег Приймачов, Цотне Рогава та Олена Колесник.

Читайте також: Боксерський зал відкрили для мукачівських ромів (фото, відео)

Відзначились й українські юніори. Зокрема, Данило Шевельов, який здобув срібну нагороду, а також Родіон Карамавров та Донат Балясов, які виграли бронзу.

Всього на чемпіонаті світу було три тисячі учасників. Вони приїхали зі 108 країн світу. Наступний чемпіонат світу пройде в Швеції у 2016 році.

Нагадаємо, українські каноїсти здобули срібло на Чемпіонаті світу з веслування.