Російські митники вилучили на кордоні всі продукти у автогонщиків команд BMW, які їхали до Росії на черговий етап гоночної серії DTM.

Про це передає УНН.

Практично всю провізію у спортсменів вилучили і знищили в Псковській області на пункті пропуску "Убилінка".

Всього співробітники Россільгоспнагляду затримали 1630 кг їжі: баклажани, петрушку, яйця і молочні вироби. Знищені продукти призначалися для пілотів, техніків і VIP-гостей команд - всього більше 120 чоловік. З продуктів, які завозилися, вціліли тільки борошно і макарони.

"Іноземні громадяни не мали при собі ветеринарних і санітарних документів. Без цих паперів продукти не можуть потрапити на територію нашої країни", - пояснили причини вилучення в прес-службі Россільгоспнагляду по Тверській і Псковської областям.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Читайте також: У Казахстані продукти в магазинах скуповують мішками

Зараз керівництво команд змушене екстрено закуповувати провізію на території Росії.

Нагадаємо, DTM є німецькою гоночною серією кузовних автомобілів, участь в якій беруть машинитрьох марок: Audi, BMW і Mercedes.

У Росії один з етапів DTM проводиться з 2013 року. Цього року він пройде з 28 по 30 серпня на трасі Moscow Raceway.