У вересні на Львів чекає справжній транспортний колапс. Про це під час сесії Львівської міської ради повідомив депутат Петро Адамик, інформує кореспондент Львівського порталу.

"Після закінчення відпусток та з приходом навчального сезону в місті постійно збільшується як кількість автомобілів, так і потік людей на вулицях. Незважаючи на це, влада Львова розпочала одночасні ремонтні роботи, обираючи для цього вулиці Львова з великим завантаженням. В результаті львів'яни отримали перспективу заблокованих для проїзду вулиць", – пояснив депутат.

Водночас він зауважив, що нині через ремонти по створених об'їзних маршрутах утворюються величезні затори.

Читайте також: Нову дорогу Львів-Івано-Франківськ побудують до кінця року

"Найважче проїхати центральною частиною міста: вулицями Князя Романа, Городоцькій, Коперника, Личаківській, проспектах Шевченка та Свободи і площі Митній", – констатував депутат.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Відтак Адамик звернувся до міського голови Львова із проханням надати інформацію щодо термінів закінчення ремонту на проспекті Свободи, площі Міцкевича, вулиці Лисенка, а також вжити всіх можливих заходів для зменшення навантаження на центральні вулиці міста.