Міністерство внутрішніх справ встановить у Києві близько тисячі камер автоматичної фото- і відеофіксації порушень правил дорожнього руху.

Про це повідомив заступник начальника управління патрульної служби в Києві Дмитро Євдокимов під час брифінгу, передає "Цензор.НЕТ".

"Камер буде близько тисячі", - зазначив він.

Вони, за його словами, розміщуватимуться на перехрестях, мостах, розвилках. Також їх встановлять на проблемних ділянках дороги, де часто відбуваються дорожньо-транспортні пригоди. Камери будуть спостерігати і за в'їздами та виїздами зі столиці.

Крім того, він додав, що відео- та фотоспостереження поступово будуть встановлювати у всіх містах, де приступить до виконання обов'язків нова патрульна служба.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Читайте також: Львів на порозі транспортного коллапсу - ЗМІ

Також МВС планує встановити спеціальні термінали. Їх використовуватимуть для безготівкової оплати штрафів, а з допомогою мобільних принтерів можна буде роздрукувати протоколи та постанови в автомобілях патрульної служби.

Нагадаємо, мінімум на трьох станціях метрополітену до кінця серпня запрацює Wi-fi, а також будуть встановлені камери спостереження у вагонах метро.