Керівництво королівського клубу відмовило представникам "Валенсії" в оренді російського півзахисника Дениса Черишева. Про це повідомляє іспанське видання El Confidencial.

Футболіст хотів виступати на правах оренди в іншому клубі, щоб отримати ігрову практику перед виступами за національну збірну Росії на Євро, де його команда ще має шанси зіграти.

Але керівництво "Реалу" розраховує на гравця, адже сьогодні клуб покинув лівий захисник Фабіо Коентрау. Португалець гратиме у наступному сезоні за "Монако" також на правах оренди. Судячи зі всього, тренер "вершкових" Рафаель Бенітес хоче використовувати Черишева у якості резервного захисника.

Читайте також: Тему мого трансферу можна закривати - Ярмоленко

Денис Черишев знаходиться у системі "Реалу" із 2002 року. Після переведення до дорослої команди його орендували іспанські клуби "Севілья" та "Вільярреал". За основну команду "Реалу" росіянин не зіграв поки що жодного офіційного матчу.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще