У караоке клубі Тель-Авіву уродженець Луцька Максим Фраєрман влаштував вечірку з нагоди 24-річчя Незалежності України. Вдень українець є працівником аеропорту, а вночі працює у розважальному закладі.

Чоловік напередодні наголошував, що захід буде вільним від політики, а українці запрошуються, щоб відсвяткувати день країни, у якій вони народились.

"Мої улюблені моменти вечірки: "лет май піпл гоу" з українським акцентом від Григорія Белінського, і коли Яша Кауфман привітав "господ хахлов" і майже бездоганно заспівав українською", - поділився враженнями організатор.

Наступного дня гості програми надіслали зауваження у Facebook про те, що на святі не було сала. Фраєрман відповів, що у нього була така ідея, але ізраїльський народ не вживає свинину, тому він вирішив втриматись від цього.

Читайте також: У Черкасах вперше провели свято фарб Холі (фото)

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Після вечірки в караоке клубі українці продовжили святкувати українську незалежність в одному з міських парків.