Подружжя зі США у стінах власної кухні знайшло сейф, а якому виявили з 51 тисячу доларів та бурбон 1960 року.

Скарб виявили за аптечною шафкою. Там він зберігався понад 50 років. Світлини зі знахідкою, як доказ, дівчина виклала на портал Imgur.

Також у сейфі лежала чорно-біла фотокартка загадкового чоловіка, на зворотній стороні якої було написано: "Алан, у мене є книга, яку ти маєш прочитати. Я підкреслив кілька ключових уривків. Твій друг, Вінсент".

Ця книга виявилася інструкцією для пошуку скарбу, і має назву "Керівництво для розгублених" Шумахера. В ній подружжя знайшло ще кілька світлин, на одній з яких зображено дерево із трьома стовбурами, яке має бути десь в Аризоні.

Читайте також: Вихід є - Стівен Хокінг про чорну діру

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Дівчина написала, що чекає, поки хтось упізнає незвичне дерево. "Якщо Алан і досі там, то це, врешті-решт, було призначено для нього. Але ми залишимо собі бурбон", - написала щаслива власниця сейфу.