Наприкінці літа в дев'ятий раз до табору "Життя в Пласті" в Карпатах з'їхалися дорослі пластуни з України та зарубіжжя.

Табір для дорослих організували на території пластового табору-музею "Сокіл" в селі Гриньків Рожнятівського району на Івано-Франківщині.

Серед учасників були представники Чернівців, Іваниківки, Калуша, Нового Роздолу, Сєвєродонецька, Вінниці, Києва, Харкова, Шепетівки, Немирова та Львова. Також до пластунів приєдналася мешканка Відня, зазначили в прес-службі Пласту.

Головною метою табору стало навчання осіб у віці від 18 років виховній роботі з дітьми.

Читайте також: Львівський "Пласт" оздоровить дітей воїнів АТО в Карпатах

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Заняття в "Жітті в Пласті" присвятили розумінню пластової методики виховання, психології та фізіологічному розвитку дітей, їх мотивації, причинам емоційного вигорання волонтерів, які займаються з дітьми. Також в рамках табору пройшов тренінг від Британської ради з розробки та впровадження проектів активної дії.

Організація заходу пройшла за підтримки благодійного фонду Богдана Гаврилишина, проекту "Крок вперед" і пластунів з української діаспори.