Генеральний прокурор Віктор Шокін не надсилав до Верховної Ради нове подання про зняття недоторканності з народного депутата Андрія Лозового (Радикальна партія).

Про це перший заступник голови регламентного комітету Павло Пинзеник розповів Укрінформу.

"Нічого розглядати, тому що Генпрокурор відкликав подання і не вніс нове", - сказав він.

Раніше народний депутат від Радикальної партії Андрій Лозовий зазначив у коментарі, що був готовий до подання генпрокурора Шокіна на зняття з нього недоторканності:

Читайте також: Садовий йде на допит в Генпрокуратуру

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Я знав, що це буде. Я не боюся ні внесення цього подання, ні голосування " за ", ні тюрми. Якщо посадять, то сидіти буду точно менше, ніж Шокін буде генпрокурором, а Порошенко - президентом. Це розправа над патріотами, це помста Радикальної партії за жорстку позицію з того, що не можна здавати Донбас, що зараз робить Порошенко і його банда ", - заявив Лозовий.

Депутат повідомив, що подання проти нього обґрунтовано "сфабрикованими справою" про те, що він нібито побив селищного голову Коцюбинського.

Нагадаємо, раніше генпрокурор повідомив, що нова сесія Верховної Ради відкривається у вересні і доти не вноситимуться подання на зняття недоторканності.