Влада Австрії, де кілька днів тому поблизу кордону знайшли вантажівку з 71 тілом, оголосила про зміцнення контролю на східному кордоні та посилення перевірок транспорту в рамках боротьби з нелегальним перевезенням біженців.

Про це пише Kurier.at.

У понеділок, 31 серпня, через додаткові перевірки на австрійському кордоні на території Угорщини утворилась багатокілометрова черга з автомобілів.

Читайте також: В Австрії знайшли ще одну вантажівку з мігрантами

Минулого тижня на узбіччі автостради був виявлено вантажівку, в якій були знайдені тіла 59 чоловіків, восьми жінок і чотирьох дітей. За підозрою в причетності до загибелі мігрантів угорська влада заарештувала чотирьох людей.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Європа зіткнулася з небаченим досі потоком мігрантів з охоплених конфліктами країн Близького Сходу, Африки та Азії. Мігранти намагаються досягти європейських берегів, перетинаючи на невеликих човнах Середземне море, або дістаються Західної Європи у вантажівках і поїздах через Туреччину, Грецію і Балкани.