Президент США Барак Обама стане учасником реаліті-шоу про екстремальні подорожі "Зоряне виживання з Беар Гріллс". На два дні він відправиться з ведучим на Аляску, передає ВВС.

Вихід спеціальної серії на Алясці запланували не просто так: творці передачі хочуть звернути увагу людей на різку зміну клімату в цій частині світу.

У кожному випуску шоу знаменитий учасник з ведучим і оператором відправляється в екстремальну експедицію по віддалених місцях. Передбачається, що учасники шоу виживають в екстремальних умовах, покладаючись виключно на свою вправність, не маючи ніяких додаткових запасів.

Читайте також: Обама перейменує найвищу гору Північної Америки

Обама стане першим в історії президентом США, який візьме участь в шоу. До нього в "Зоряному виживанні" знімалися Зак Ефрон, Бен Стіллер, Ченнінг Татум, Кейт Уїнслет і Кейт Хадсон.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Випуск шоу з американським президентом у головній ролі буде показаний на каналі "Ен-бі-сі" в 2015 році.

Як повыдомлялося раныше, колишній ведучий Top Gear Джеремі Кларксон, який раніше перейшов на роботу в Amazon, стане найбільш високооплачуваним телеведучим у Великої Британії. Кларксон отримуватиме 10 млн фунтів стерлінгів на рік (15 млн доларів за нинішнім курсом). За кожен випуск він заробить 800 тис фунтів (1,2 млн доларів).