Сьогодні обстановка в зоні АТО залишалася доволі спокійною. Терористи з опівночі і до 18 години порушили режим перемир'я чотири рази.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

Проте характерні ознаки обстрілів терористів, більше свідчать про хаотичність та не системність вогню в сторону українських позицій.

Близько восьмої години ранку ворожий міномет 82 калібру бив по опорному пункту сил АТО у селищі Щастя, що в Луганській області.

Поблизу Донецька о 15 годині бойовики обстрілювали позиції сил АТО в Мар'їнці. А о пів на шосту вечора злочинці з гранатомета та стрілецької зброї вели вогонь по українському опорному пункту, що на південь від Авдіївки.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Читайте також: Перший дзвоник відзначили в прифронтовому Маріуполі (фото)

Спостерігалась активність терористів і на Артемівському напрямку. Близько 15 години бандити зі стрілецької зброї і гранатомету вели вогонь по позиціям українських військових в Санжарівці.

Загалом, за повідомленням прес-центру, у День знань школярі Донбасу, їхні рідні і близькі нарешті змогли відчути справжній спокій. Діти змогли без страху сісти за парти. А їхні батьки в чергове усвідомили, що цінність миру, насамперед, у безпеці їхніх нащадків.