Скандальний "будинок Гаррі Поттера" в Одесі продадуть. Про це заявив позафракційний народний депутат Сергій Ківалов, передає Громадське ТБ.

"Ви знаєте, це відомий факт, що так званий "будинок Гаррі Поттера" належить і стоїть на балансі Міжнародного гуманітарного університету. Керівництво університету ухвалило рішення продати цей будинок, оскільки дуже дорого утримувати його, є проблеми з теплоносіями. Виручені гроші від продажу будинку підуть на будівництво школи в Одесі", - повідомив Ківалов.

Наявність картин у будинку з його зображенням нардеп пов'язав із ремонтом у себе вдома, після закінчення якого він забере всі свої речі назад.

"Я робив ремонт у себе в квартирі, завершив його. Там ще коробки стоять з речами, з костюмами. Завершується ремонт, і через тиждень я їду туди", - зазначив він.

Читайте також: На Ківалова завели кримінальну справу за сепаратизм

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, 30 серпня близько 40 членів громадської організації "Автомайдан" за допомогою екскаватора-навантажувача зламали паркан та проникли на територію та у приміщення учбово-оздоровчого комплексу Міжнародного гуманітарного університету.

Прес-секретар нардепа пояснила, що маєток справді належить Міжнародному гуманітарному університету й називається "Будинок офіційних делегацій".

Також у міліції наголосили, що активісти спричинили матеріальну шкоду обсягом близько 200 тисяч гривень.

Активістам загрожує позбавлення волі від двох до п'яти років.

Додамо, в Одесі на вулиці Новоберегова, 94/6 знаходиться будинок, оформлений як один з корпусів Міжнародного гуманітарного університету. Це великий багатоповерховий розкішний будинок, побудований на березі Чорного моря, зі своїм тенісним кортом, сауною, причалом і яхтами.

Нагадаємо, нардеп Сергій Ківалов виступив з вимогою покарати активістів, які зайняли Будинок прийомів Міжнародного гуманітарного університету в Одесі.