Операцію проводять між селами Лобачеве і Лопаскіно на Луганщині, де вранці 2 вересня розстріляли українських бійців і волонтерів.

Про проведення зачистки повідомив радник голови СБУ Юрій Тандіт.

"Зараз силами СБУ спільно з представниками Міноборони в районі Лобачеве - Лопаскіно проводять антидиверсійну зачистку. Можу підтвердити, що дійсно через віроломний напад на мобільну групу загинули двоє і поранили за наявними відомостями чотирьох осіб. Я б не хотів вдаватися в подробиці, але там є й представники ЗСУ ", - зазначив він.

Читайте також: Під Щастям розстріляли бійців і волонтерів - Тука

Радник голови СБУ також додав, що служба безпеки зробить все, щоб знайти і затримати винних у нападі, а також "зробить все, щоб не допускати подібних ситуацій".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, вранці 2 вересня під Щастям Луганської області розстріляли зведену мобільну групу, яка боролася з контрабандистами.