Депутат "Блоку Порошенко" Олег Барна заявляє про те, що не нападав на Юрія Чижмаря з Радикальної партії. Про це він повідомив журналістам, передають Українські новини.

"Ні, ми з ним тільки обнялися", - заявив Барна. У той же час він звинуватив Чижмаря в тому, що він, на думку Барни, замішаний у кримінальних злочинах.

"Я йому не товариш, бо не хочу мати справу з політичними повіями, аферистами, які замішані в кримінальних виробництвах по розкраданню, які є в Тернопільському обласному управлінні міліції, а також порушувалися проти нього", - додав Барна.

Читайте також: Ляшко з соратниками намагалися вночі прорватися до Порошенка в АП (відео)

За його словами, про заяви голови фракції Радикальної партії Олега Ляшка про нібито його нападі на Чижмаря і нанесенні йому тілесних ушкоджень, Барна не чув.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Тим часом, на YouTube з'явилося відео бійки між нардепами Олегом Барною та Юрієм Чижмарем.

Запис було зроблено у вівторок увечері камерами відеоспостереження після участі обох у передачі телеканалу NewsOne.