У Москві люди зірвали вербування для бажаючих вирушити воювати на боці бойовиків на Донбасі.

Відео розміщено на YouTube.

Громадяни викликали поліцію, яка змусила вербувальницю згорнути намет. Жінка також збирала гроші і роздавала газету "Мобілізація".

"Для тих, хто не зрозумів, чому "полісмени" наказали вербувальниці згортатися. Це Tourist Police - так би мовити еліта московського пішого патруля. Вони навіть знають англійську, це я до того, що всі знають, який звичайний російський "коп". Ці виявилися цілком нормальними. І люди до них звернулися ще за годину до того, як точка була прибрана. Тобто їх довелося кликати повторно, але спасибі, що хоч так", - написав автор відео.

Читайте також: У Луганській області затримали російського розвідника (відео)

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Як повідомлялося, ще в березні в центрі Москви партія Едуарда Лимонова "Інша Росія" вербувала добровольців для участі у війні на Донбасі на боці бойовиків.