Радник міністра МВС Іван Стойко вважає, що відтепер на масових акціях, подібних до тих, що відбулася 31 серпня біля Верховної Ради, потрібно встановлювати рамки металошукачів.

Про це він заявив в ефірі Радіо Свобода.

"Якщо будуть подібні акції, великі, на тисячі людей, а вони будуть, адже скоро вибори, то потрібні рамки металошукачів", – зазначив він.

При цьому радник міністра МВС не зміг відповісти на запитання, чому ці рамки не встановили 31 серпня.

"Це питання не до мене. Я не буду говорити, чому не поставили, але я вважаю, що це потрібно зараз завжди робити після цього випадку, який стався", – сказав Стойко.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Читайте також: Пораненим під Радою нацгвардійцям вручили держнагороди (фото)

Наразі, за словами Стойка, четверо силовиків перебувають у тяжкому стані, 10 бійців перенесли складні операції.

31 серпня під стінами українського парламенту в Києві виникли сутички після того, як Верховна Рада підтримала в першому читанні зміни до Конституції щодо децентралізації. Протестувальники почали наступ на будівлю Верховної Ради, яку охороняв кордон правоохоронців. За даними МВС, у бік правоохоронців кинули бойову гранату. У результаті сутичок загинули три бійці Нацгвардії.