В результаті бойових дій на Донбасі за рік загинули 65 дітей і 165 отримали поранення.

Про це повідомляє прес-служба Ради національної безпеки і оборони (РНБО).

Більш того, 1.3 тисяч людей вважаються зниклими безвісти. Також 1,4 мільйонів громадян України стали біженцями (серед них 60% жінки і діти).

Резолюцією № 2 067 від 26 червня 2015 Парламентська Асамблея Ради Європи закликає владу РФ звільнити всіх полонених, незаконно затриманих на території України, провести ефективне розслідування й відкрити справи проти винних у викраденнях, насильницьких зникнення, тортурах і політично мотивованих вбивства українських активістів і представників кримськотатарської громади.

Читайте також: Пожежа у Парижі: вісім людей загинули, у тому числі діти

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що дитячий фонд ЮНІСЕФ оприлюднив доповідь "Освіта під обстрілом" про негативний вплив війни на Близькому Сході на систему освіти. За офіційними даними, близько 9000 шкіл не працюють з різних причин. Близько 13 млн дітей не можуть отримати початкову освіту через конфлікти на Близькому Сході і на півночі Африки.