Сьогодні російський президент Володимир Путін буде виступати на Генасамблеї ООН в Нью-Йорку. Аналітики прогнозують, до його виступу на Донбасі буде затишшя, а Путін під час свого виступу говоритиме про непричетність до конфлікту на Донбасі.

"У світі риторику Москви вже давно вивчили. Тому провідні країни останній місяць перейшли до мови попереджень. Наприклад, китайці пофарбували свою військову техніку в колір брудного снігу. У Китаї снігу немає, у його сусідів – теж. А в Росії через кілька місяців сніг лежатиме. Країни НАТО також почали фарбувати свої танки не в колір Сахари, як раніше, а в зелений. Такого відтінку, як дерева в Росії. Американці провели військові навчання в Україні й лишили тут зброю", - говорить "Знай" Павло Мельник, директор агенції "МПП-консалтинг".

Читайте також "Араби не пробачать приниження - Росію чекає нафта по $25" - експерт

За його словами, Путіна в ООН ніхто не слухатиме, його бойкотуватимуть.

"Можуть не допустити до виступу, можуть не дати перекладача й дивитися на його виступ, як на виставу. Тай взагалі зараз ще не має даних, чи долетів у США російський президент. Адже океан такий великий. Під час перельоту бувають різні випадки", - зауважує Павло Мельник.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Він вважає, що зараз російська економіка на межі, основні свої запаси росіяни вичерпали.

"В економічному плані після виступу Путіна в їхній економіці нічого не зміниться, вона продовжуватиме падати. Сучасні технології для Росії недоступні через санкції, можливості їхніх підприємств обмежені. Тому будемо й надалі спостерігати знецінення рубля", - прогнозує експерт.

Нагадаємо, у жовтні проти Росії може бути введена наступна фаза санкцій, про це повідомили минулого тижня у Раді Єврооюзу.