П'ятьох виключених із "Самопомічі" нардепів викликають на допит до ГПУ у справі про можливий підкуп депутатів в обмін на голосування за зміни до Конституції.

Про це стало відомо зі сторінки на Facebook виключеного з фракціїї нардепа Віктора Кривенка.

"Ось і мій перший допит в житті буде", - написав він і опублікував фотокопію виклику на допит.

У документі зазначається, що в рамках досудового розслідування у відповідному кримінальному провадженні до управління Генпрокуратури з розслідування корупційних злочинів, скоєних службовими особами, які займають особливо відповідальне становище, запрошуються Ганна Гопко, Остап Єднак, Павло Кишкар, Віктор Кривенко та Вікторія Пташник.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Читайте також: У "Самопомочі" вважають Донбас злом і пропонують його ізолювати

Зазначимо, п'ять нардепів із "Самопомочі" підтримали внесення змін до Конституції щодо децентралізації, проігнорувавши позицію фракції. Хоча на засіданні фракції "Об'єднання "Самопоміч" депутати прийняли рішення голосувати протиї. Після цього фракція "Самопоміч" виключила зі свого складу 5 нардепів, які підтримали зміни до Конституції.

Нагадаємо, що напередодні голосування щодо децентралізації львівський мер та голова "Самопомочі" Андрій Садовий повідомляв, що його нардепів хочуть підкупити щодо голосування по Конституції і заявив, що "деякі нардепи вагаються".